Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Läge för en uppdatering....
2008-06-10 

För att lite snabbt summera vad som har hänt sedan sist jag skrev så kan jag bara säga: - mycket har hänt sen sist… :)

En härlig vinter med fullt program, skidor, skridskor och mycket alternativ träning, full fart på Lucas som bjuder på show varje dag ☺, SM på hemmaplan om ett par veckor, OS kommer närmare och närmare och europeiskt värmerekord i Falun här i dagarna!

Hursomhelst så är säsongen som ni vet i full gång. Den har för min del varit ok. Lite stolpe ut med krascher i både Flandern runt och Paris-Roubaix. Det var självklart trist och frustrerande när formen var bra och det är 2 av mina absoluta favoriter. Men vi tar nya tag och gör förhoppningsvis ett nytt försök nästa år.
För laget var det dock en riktigt bra vår. Fabian (Cancellara) flög fram och vann Eroica, Tirreno-Adriatico och Milan-Sanremo. Vi var också ett av de mest tongivande lagen under klassikerna. CSC har efter 8 år som sponsor i cykelvärlden bestämt sig för att tacka för sig och kommer inte att förlänga kontraktet med laget som går ut nu efter den här säsongen.
Det är självklart r tråkigt men vi får bara göra det bästa av det hela och hoppas att Bjarne och co hittar på en ny och lika professionell sponsor som kan ta över efter CSC.

Nu är det dock Dauphine Libere som gäller. Vi startade i söndags med en prolog på 5,6km. Ett par ganska platta etapper här i början, ett tempolopp och sen några rejäla bergsetapper. Ett typiskt Dauphiné…

Skriver snart igen.

Hälsningar
Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist