Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Ett VM med mersmak...
2006-09-26 

Det blev till slut en 17e plats på söndagens VM lopp i Salzburg.
Det är med blandade känslor som jag tänker tillbaka på loppet. Jag är verkligen nöjd med min körning och att jag kunde vara med helt där framme under hela loppet. Lite frustrerande känns det dock när jag vet att med lite flyt hade det kunnat bli något mycket bättre…
Men så vet jag att många cyklister känner just nu. Det var många som kunde ha vunnit i söndags men att det till slut blev Bettini visar bara vilken klass han har.

Det var kul och att se att så många från CSC var med och satte färg på loppet! 2 varv från mål var vi 20 man loss varav 6st från CSC!

Det är som alltid lätt att vara efterklok, men jag tycker ändå att jag taktiskt sett gjorde ett bra lopp. Jag hade gärna gjort en attack på de sista kilometrarna men tyvärr krokade jag ihop lite med en annan och hade sen inte riktigt krafter att ta mig fram igen. Jag får göra den attacken i Stuttgart nästa år istället… :)

Ett stort tack vill jag passa på att rikta till alla er som från soffan där hemma eller som på plats hejade på! Det var enormt inspirerande och kul med alla svenskar (och norskar, danskar m.fl…!) som skrek utefter banan!
Det betyder mer än ni tror! Tack!

Man lyssnar väl mest efter de sina men nog var det skandinaverna som vrålade högst vid sidan om…! :) Härligt!

Nästa på programmet är Paris-Bourges och Paris-Tours.

/Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist