Aktuellt
Personfakta
Almanacka
Årets resultat
Bilder
Arkiv
Gästbok
Favoritlänkar
Kontakt

English version

 Till alla som väntat på en uppdatering !!
2003-03-08 

Kul att så många kikar in på sidan och visar intresse för mitt ”cykelliv”! Kan bara hålla med om att uppdateringen varit dålig.... ska försöka bättra mig!

2003 hade kunnat börja bättre! Har slitigt lite med att hitta formen här i början av säsongen. Missade ca 3 veckors träning i januari pga en skidkrasch. Verkar som jag missat mer än jag trodde jag skulle göra.

I de tävlingar som jag hittills kört har jag inte gjort några resultat värda att nämna. Dock har det förhoppningsvis gett mig bra träning inför resten av säsongen. Har också varit i väg på 2 st träningsläger a´ la Denis Roux (Credit Agricole´s tränare). Hårda men riktigt bra läger! Ett av dom gav mig ca: 32 timmar extra i träningsdagboken. Har fått en bra relation med Denis då vi båda har ganska lika ideér om träning. Kan jag bara tillgodogöra mig träningen som jag har gjort (och gör) så ska nog formen komma!

I morgon kör jag GP Lilliers. Ett en-dagars lopp som jag aldrig kört förut. Ska vara lite kuperat och med en del öppna delar som kan resultera i lite kantvind. Tanken har varit att jag skulle köra Paris-Nice, men då jag inte har varit helt igång så tog vi beslutet att köra ett lite ”enklare” program. Lilliers nu på söndag och GP Erik Breukink helgen 14-16/3. Har lite förhoppningar på Breukink. Vore fint med något resultat där!

Skriver mer efter helgens ”arrangemang”!

Marcus

« Tillbaka
  
© 2007 Marcus Ljungqvist